Knapperd met gitaar

Activiteiten


Er zijn wekelijks genoeg momenten om aan te haken en te proeven wie we zijn. Je vindt onze activiteiten in onderstaand overzicht.

Viering op zondag

Elke zondag vieren we ons leven met God. We aanbidden God met muziek, luisteren naar de levensveranderende boodschap van Jezus, bidden en hebben ook naderhand met een bakkie een goede tijd met elkaar.

We geloven dat Jezus van je houdt en je wil helpen uit elke moeilijke situatie. Bijvoorbeeld met genezing, rust, een hart onder de riem of nieuwe hoop. Kom vooral langs op zondag, want we bidden graag voor je.

We geven graag specifieke aandacht aan de kinderen die zondag met hun ouders meekomen. Tijdens de aanbidding mogen de kinderen naar één van die kindervieringen in een andere zaal. De groepen zijn ingedeeld op leeftijdcategorie. Reality heeft twee vertrouwenspersonen aangesteld waar kinderen en ouders bij terecht kunnen. Daarover vind je hier meer.

Van 10.30 tot 12.00 uur (13.00 uur incl. bakkietijd) in de blauwe loods aan het parkeerterrein van het Zuiderstrandtheater.

Je rijdt het parkeerterrein op via de in- en uitgang aan de Hellingweg. Schrik niet van de slagbomen, wij regelen dat je er gratis weer af kunt. Als je door de slagbomen bent leiden Reality-spandoeken je naar de entree van de blauwe loods.

AtHome’s

Op zondag met een grote groep samen zijn is tof. Daarnaast is het krachtig om elkaar doordeweeks, thuis, in vertrouwde groepjes op te zoeken. AtHome’s hebben we die groepjes bij Reality gedoopt.

Als mensen aan kerk denken, dan denken ze vaak aan een traditioneel kerkgebouw en aan zondag. In de bijbel was dat heel anders. Kerk, dat zijn de mensen zelf, overal waar die mensen zijn. AtHome’s is dus net zo ‘kerk’ als de zondagse viering. Vanwege de veilige setting van een AtHome, is dit een mooie plek om elkaar nog beter te leren kennen en er echt voor elkaar te zijn.

We zouden het leuk vinden als je een keertje komt kijken bij een AtHome. Stuur een e-mailtje naar contact@realityscheveningen.nl, dan helpen we je verder.

Me2 mentoring

De juiste relaties maken het verschil tussen leven in een sleur, of leven vol vuur en met een doel. Me2 mentoring is voor vrouwen die samen met andere vrouwen willen oplopen en genieten, en die met elkaar dichter naar God willen groeien. Elk jaar start in oktober een nieuw seizoen met momenteel groepen in Scheveningen, Den Haag en Schipluiden.

Me2 is onderdeel van het wereldwijde Me2 initiatief. Zie ook de internationale website www.me2mentoring.com. Als je meer wilt weten of bij een groep wilt aanhaken, stuur dan een e-mailtje naar lianne@realityscheveningen.nl

Sluiten

Reality Agenda