Knapperd met gitaar

Activiteiten


Er zijn wekelijks momenten om aan te haken en te proeven wie we zijn. Je vindt onze activiteiten in onderstaand overzicht.

Op zondag

Wekelijks // 10:30u // Rode Kruislaan - Den Haag

Elke zondag komen we samen op de Rode Kruislaan. Tweewekelijks hebben we een viering. Op de tussenliggende zondag zijn we ook kerk, in een wat meer interactieve vorm. Er is een gezamelijke start om 10:30u. Afhankelijk van de hoeveelheid initiatieven, gaan er groepen uiteen voor een cursus of een groep met een bepaalde ‘eigenheid’ zoals SurfChurch. Er is altijd een basisgroep waar iedereen altijd bij kan aanhaken. We noemen dit Gebed+ Er is ook altijd een plek waar de kinderen een programma hebben, bij hun ligt de aandacht ook op ‘samen achter Jezus aan’.

In de agenda vind je de verdeling van de zondagen en andere activiteiten.

Viering // Tijdens deze zondagse samenkomsten vieren we ons leven met God met elkaar. We aanbidden God met muziek, luisteren naar de levensveranderende boodschap van Jezus, bidden en hebben ook naderhand met een bakkie een goede tijd samen.

Groepen & initiatieven // Kerk zijn is het lichaam van Jezus in uitvoering. De diversiteit van mensen geeft al aan hoe divers dus ook een kerk kan zijn! We kunnen God veel manieren aanbidden en centraal zetten. Binnen Reality bieden we groepen met verschillende expressies ( bv. ouders, creatives, natuurliefhebbers, etc.) ruimte om nieuwe manieren van kerk-zijn te ontdekken.

De locatie voor onze zondagse samenkomsten is een gedeelte van het voormalig Hagaziekenhuis. Let op: onze ingang zit aan de Rode Kruislaan. Van harte welkom!

We geloven dat Jezus van je houdt en je wil helpen uit elke moeilijke situatie. Bijvoorbeeld door genezing, rust, een hart onder de riem of met nieuwe hoop. Haak gerust aan bij een viering of andere samenkomst. Je kunt ook gebed vragen via gebed@realityscheveningen.nl.

Reality heeft een vertrouwenspersoon aangesteld waar kinderen en ouders bij terecht kunnen. Daarover vind je hier meer.

AtHome’s

Op zondag met een grote groep samen zijn is tof. Daarnaast is het krachtig om elkaar doordeweeks, thuis, in vertrouwde groepjes op te zoeken. AtHome’s hebben we die groepjes bij Reality gedoopt.

Als mensen aan kerk denken, dan denken ze vaak aan een traditioneel kerkgebouw en aan zondag. In de bijbel was dat heel anders. Kerk, dat zijn de mensen zelf, overal waar die mensen zijn. AtHome’s is dus net zo ‘kerk’ als de zondagse viering. Vanwege de veilige setting van een AtHome, is dit een mooie plek om elkaar nog beter te leren kennen en er echt voor elkaar te zijn.

We zouden het leuk vinden als je een keertje komt kijken bij een AtHome. Stuur een e-mailtje naar contact@realityscheveningen.nl, dan helpen we je verder.

Me2 mentoring

De juiste relaties maken het verschil tussen leven in een sleur, of leven vol vuur en met een doel. Me2 mentoring is voor vrouwen die samen met andere vrouwen willen oplopen en genieten, en die met elkaar dichter naar God willen groeien.

Me2 is onderdeel van het wereldwijde Me2 initiatief. Zie ook de internationale website www.me2mentoring.com. Als je meer wilt weten of bij een groep wilt aanhaken, stuur dan een e-mail naar lianne@realityscheveningen.nl

Sluiten

Reality Agenda