Knapperd met gitaar

Activiteiten


Er zijn wekelijks momenten om aan te haken en te proeven wie we zijn. Je vindt onze activiteiten in onderstaand overzicht.

Viering op zondag

Tijdens de zondagse samenkomsten vieren we ons leven met God met elkaar. We aanbidden God met muziek, luisteren naar de levensveranderende boodschap van Jezus, bidden en hebben ook naderhand met een bakkie een goede tijd samen. In normale tijden… want door de lockdown kan dit nu even niet.

Via Youtube zenden we nu 2-wekelijks een livestream uit. Reality COTN Youtube kanaal

Meer over onze online activiteiten vind je hier.

Informatie zoals de agenda is op te vragen via: contact@realityscheveningen.nl Een en ander kan wijzigen n.a.v. de corona maatregelen. Houdt de website in de gaten voor ontwikkelingen. Zodra het weer kan gaan we ook weer fysiek samenkomen.

We geloven dat Jezus van je houdt en je wil helpen uit elke moeilijke situatie. Bijvoorbeeld met genezing, rust, een hart onder de riem of nieuwe hoop. Haak gerust aan bij een online viering en luister mee. Je kunt ook gebed vragen via gebed@realityscheveningen.nl.

Onze kinderen horen erbij en geven ze graag de liefde van Jezus mee. Wil je weten hoe wij dat in deze tijden doen? Mail dan naar contact@realityscheveningen.nl

Reality heeft twee vertrouwenspersonen aangesteld waar kinderen en ouders bij terecht kunnen. Daarover vind je hier meer.

AtHome’s

Op zondag met een grote groep samen zijn is tof. Daarnaast is het krachtig om elkaar doordeweeks, thuis, in vertrouwde groepjes op te zoeken. AtHome’s hebben we die groepjes bij Reality gedoopt.

Als mensen aan kerk denken, dan denken ze vaak aan een traditioneel kerkgebouw en aan zondag. In de bijbel was dat heel anders. Kerk, dat zijn de mensen zelf, overal waar die mensen zijn. AtHome’s is dus net zo ‘kerk’ als de zondagse viering. Vanwege de veilige setting van een AtHome, is dit een mooie plek om elkaar nog beter te leren kennen en er echt voor elkaar te zijn.

We zouden het leuk vinden als je een keertje komt kijken bij een AtHome. Stuur een e-mailtje naar contact@realityscheveningen.nl, dan helpen we je verder.

Me2 mentoring

De juiste relaties maken het verschil tussen leven in een sleur, of leven vol vuur en met een doel. Me2 mentoring is voor vrouwen die samen met andere vrouwen willen oplopen en genieten, en die met elkaar dichter naar God willen groeien.

Me2 is onderdeel van het wereldwijde Me2 initiatief. Zie ook de internationale website www.me2mentoring.com. Als je meer wilt weten of bij een groep wilt aanhaken, stuur dan een e-mailtje naar lianne@realityscheveningen.nl

Sluiten

Reality Agenda